fredag 25 februari 2011

Slut som artist

"LEDIG" står det färgglada versaler under dagens datum (som förövrigt är inringat med fet tusch) i min kalender. Jag har under de tre senaste veckorna ofta sneglat längtansfullt på den sidan i kalendern. Det har varit mycket på sistone. Har det inte varit jobb, så har det varit uppstyrande av min framtid eller något annat viktigt. Inte konstigt att jag är så trött.

Att vara ledig betyder för mig i vanliga fall att jag då försöker göra allt som jag inte hunnit med. När jag kom hem från jobbet igår, så utmattad att jag bröt ihop när någon försökte skämta med mig, insåg jag att jag behövde ta en liten time-out. Så idag har jag varit ledig - på riktigt. Släppt alla måsten och bara varit.

Sovit tills jag vaknade av mig själv, ätit frukost i sängen, tagit en lång promenad i snöstormen och lyssnat på bra musik. Helt enkelt bara gjort saker som jag haft lust med. Att det sedan faktiskt blivit en del av sakerna på min "att-göra-listan" är ju bara ett plus i kanten. En otrolig skön och välbehövlig dag.

Tänk att det ska behövas en kraschlandning för att påminnas om att vikten av vila och återhämtning inte bara är något som gäller vid träning. Jag känner mig rätt slut som artist just nu, men på måndag borde jag åter vara tillbaka på scen.

The show must go on.

2 kommentarer:

 1. Jag och min feber bestämde oss också för att sova tills vi vaknade idag - 07:09. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig kanske.. Imorgon tror jag att vi siktar på ett par timmar till :)
  Älskar du!

  SvaraRadera
 2. man behöver ladda upp, jag är hemma för att ladda upp så att Fredrik ska slippa mina raseri utbrott :P
  Det blir bättre när hjärnan tinar till våren!
  <3 /Lina

  SvaraRadera